Wednesday, June 3, 2009

lain-lain gmbr..


ni aku dgan ank makteh johor..


nilah makteh johor..(adik mak mertua)..dia ngan
aku kepala giler2..


nilah si iza..tunangnyer si inn..tu makteh johor
tutupkan dada dia ngan selendang..(makteh aku tu slumber jer..)



ni mak mertua aku dengan iza..(mak mertua aku buat2
senyum je tu..dalam hati..huh malunyer..)



seksi siott...pak iman pun tunduk..



4 comments:

  1. yatt, ko toksah pk2 psl dorang..layan je mak mertua kesygn tu ha

    bio terubat sket ati nye nan lara hahahah

    ReplyDelete
  2. alo datin yati..pekabo ko skang nih...
    muehehehhe

    ReplyDelete
  3. sibuk benar yatie skang neh.. tak ingat kronies dh.. ada potensi nk jadi mcm kawan kita yg sorang tuh neh..

    ReplyDelete
  4. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete